Sfeclă Murată

Sfeclă Murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla murată. O porție conține 199 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,21 USD pe porție. 296 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână șalotă, sare kosher, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 48 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare includ Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată, și Sfeclă Murată.

Instrucțiuni

1
Scoateți pielea din sfecla prăjită și feliați subțire. Aranjați în borcane de 1 litru alternând straturi cu ceapa. Într-o oală mică fierbeți restul ingredientelor și turnați peste sfeclă. Acoperiți bine borcanele și puneți-le la frigider timp de 3 până la 7 zile înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron mare aruncați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se pune într-o pungă de folie și se prăjește la cuptor timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 48 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista