Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla murată. O porție conține 199 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,21 USD pe porție. 296 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână șalotă, sare kosher, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 48 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare includ Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată, și Sfeclă Murată.
Instrucțiuni
1
Scoateți pielea din sfecla prăjită și feliați subțire. Aranjați în borcane de 1 litru alternând straturi cu ceapa. Într-o oală mică fierbeți restul ingredientelor și turnați peste sfeclă. Acoperiți bine borcanele și puneți-le la frigider timp de 3 până la 7 zile înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mare aruncați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se pune într-o pungă de folie și se prăjește la cuptor timp de 40 de minute.