Sfeclă-Hrean Gust
Gustul de sfeclă-hrean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 182 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, sare, hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Clatite de cartofi cu păstrăv afumat, hrean Cr cca fra FRA, și de aur sfeclă savura, Rulouri De Mărar De Hrean, și Sos De Sfeclă De Hrean.
Instrucțiuni
Frecați sfecla, lăsând intacte rădăcina și 1 inch de tulpină.
Așezați sfecla într-un vas de stocare din non-aluminiu cu apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 35 până la 40 de minute sau până se înmoaie.
Se toarnă apă rece peste sfeclă; se scurge și se lasă să se răcească.
Tăiați tulpinile și rădăcinile sfeclei; frecați pielea. Grind sfecla într-un castron mare de amestecare, folosind lama grosieră a unui măcinător de alimente.
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă bine.
Spoon savura în borcane sterilizate. Acoperiți cu capace metalice și înșurubați benzile strânse. A se păstra la frigider până când este gata de utilizare.
Se servește cu carne sau salate.