Sfeclă gratinată cu brânză de capră și verdeață

Sfeclă gratinată cu brânză de capră și verdeață
Gratinul de sfeclă cu brânză de capră și verdeață ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 280 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, coajă de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră, Verdeață Cremoasă De Păpădie Și Gratin De Brânză De Capră, și Risotto De Sfeclă Roșie Cu Verdeață De Muștar Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 km f și ungeți ușor vasul de copt cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți mănuși de bucătărie de unică folosință și tocați tulpinile și blaturile verzi de pe sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Tăiați capetele rădăcinii și tulpinii fiecărei rădăcini de sfeclă, astfel încât fiecare capăt să fie plat. Clătiți ușor rădăcinile de sfeclă în chiuvetă și curățați-le cu un cojitor de legume. Feliați sfecla decojită foarte subțire cu o mandolină—feliile ar trebui să aibă o grosime de aproximativ 1/8 inch. (Întreaga operațiune se face cel mai bine în chiuvetă, pentru a evita stropirile de suc de sfeclă.) Tapetați vasul de copt pregătit cu jumătate din feliile de sfeclă, suprapunându-le după cum este necesar pentru a forma un strat gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
MandolinăMandolină
4
Presărați ușor feliile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
5
Separați frunzele verzi de tulpinile inferioare, mai groase.
6
Tăiați tulpinile în segmente de 1/2 inch și clătiți-le bine.
7
Se scurge și se lasă deoparte într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Tăiați fiecare frunză de sfeclă în jumătate, apoi în panglici subțiri. Se spală foarte bine și se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
9
Puneți o tigaie adâncă de 10 inci saut la foc mediu și adăugați un strop generos de ulei de măsline. Când uleiul strălucește, adăugați usturoiul tocat și gătiți o clipă, apoi adăugați tulpinile de sfeclă tocate. Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați panglicile de verdeață de sfeclă și amestecați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
11
Adăugați un vârf de sare și piper și gătiți, amestecând frecvent, încă 5 minute, sau până când verdeața este ușor ofilită. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
VerziiVerzii
12
Folosiți o lingură cu fante pentru a ridica tulpinile de sfeclă și verdeața, lăsând în urmă orice lichid suplimentar în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Întindeți verdeața și tulpinile uniform peste sfecla feliată în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
14
Presărați brânza de capră mărunțită uniform peste verdeață. Completați cu feliile de sfeclă rămase, suprapunându-le din nou după cum este necesar pentru a forma un strat gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
15
Presărați-le ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
16
Se toarnă laptele uniform peste sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
17
Amestecați firimiturile de pâine, coaja de lămâie și frunzele de cimbru într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Adăugați un vârf de sare și piper și un strop de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
19
Se amestecă până când firimiturile de pâine au textura de nisip umed, apoi se întind uniform pe stratul superior de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
20
Stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
21
Coaceți timp de 1 oră sau până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu o furculiță și firimiturile de pâine sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
22
Scoateți vasul din cuptor și lăsați-l să stea 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista