Sfeclă Foogath (sfeclă de nucă de cocos Stir-fry)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Beet Foogath (sfeclă de nucă de cocos). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,9 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Dacă aveți sfeclă, ulei vegetal, frunze de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste Golden Beet & Beet Greens cu Ricottan și brânză Feta, Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, și Gnocchi de sfeclă și Ricotta cu verdeață de sfeclă ofilită și balsamic îmbătrânit.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o cratiță mare până când strălucește.
Adăugați chilis, semințe de muștar și frunze de curry. Se amestecă energic până se parfumează și muștarul începe să apară, aproximativ 3 minute.
Adăugați sfecla roșie și amestecați până când sfecla este acoperită cu condimente.
Adăugați nuca de cocos și amestecați până se amestecă.
Serviți cald sau rece cu orice masă indiană ca garnitură sau salată.