Sfecla crudă cu vinaigretă de portocale-coriandru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 126 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Un amestec de ulei de măsline, semințe de coriandru, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sfeclă cu vinetă portocalie, Sfeclă Cu Rețetă De Vinaigretă Portocalie, și Paprikan și coriandru frecat fripturi cu Salsa portocaliu-coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți o baie cu apă cu gheață; pus deoparte. Cojiți sfecla. Folosind o mandolină, tăiați subțire în runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
2
Se transferă în baie cu apă cu gheață; la frigider 30 de minute.