Sfeclă crudă cu vinaigretă de portocale-coriandru

Sfeclă crudă cu vinaigretă de portocale-coriandru
Sfecla crudă cu vinaigretă de portocale-coriandru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 126 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Un amestec de ulei de măsline, semințe de coriandru, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sfeclă cu vinetă portocalie, Sfeclă Cu Rețetă De Vinaigretă Portocalie, și Paprikan și coriandru frecat fripturi cu Salsa portocaliu-coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o baie cu apă cu gheață; pus deoparte. Cojiți sfecla. Folosind o mandolină, tăiați subțire în runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
2
Se transferă în baie cu apă cu gheață; la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor

Echipamente

DificultateMediu
Gata În41 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista