Sfeclă balsamică Nicole și salată proaspătă de spanac

Sfeclă balsamică Nicole și salată proaspătă de spanac
Sfecla balsamică Nicole și salata proaspătă de spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 120 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de zahăr, sfeclă, vin chardonnay și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată de sfeclă de linte de spanac cu pansament Balsamic {fără zahăr adăugat}, Salată balsamică, sfeclă și fructe de pădure, și Salată De Sfeclă De Căpșuni-Vinaigret Balsamic.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună oțetul balsamic, oțetul de vin alb, Chardonnay și zahărul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
ChardonnayChardonnay
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați sfecla și ceapa într-un recipient mic, etanșabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Se toarnă amestecul de oțet peste sfeclă și ceapă pentru a acoperi complet. Sigilați blatul; marinați la frigider timp de 4 până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Când sunteți gata de servit, împărțiți frunzele de spanac între patru farfurii de salată. Acoperiți cu amestec de sfeclă și stropiți salatele cu un pic de lichid de marinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista