Sfeclă balsamică Nicole și salată proaspătă de spanac
Sfecla balsamică Nicole și salata proaspătă de spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 120 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oțet balsamic îmbătrânit, sfeclă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este bine. Încercați Salată de sfeclă de linte de spanac cu pansament Balsamic {fără zahăr adăugat}, Salată balsamică, sfeclă și fructe de pădure, și Salată De Sfeclă De Căpșuni-Vinaigret Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțetul balsamic, oțetul de vin alb, Chardonnay și zahărul într-un bol mic.
Așezați sfecla și ceapa într-un recipient mic, etanșabil.
Se toarnă amestecul de oțet peste sfeclă și ceapă pentru a acoperi complet. Sigilați blatul; marinați la frigider timp de 4 până la 5 ore.
Când sunteți gata de servit, împărțiți frunzele de spanac între patru farfurii de salată. Acoperiți cu amestec de sfeclă și stropiți salatele cu un pic de lichid de marinare.