Sfecla cu arome tropicale

Sfecla cu arome tropicale
Sfecla cu arome tropicale este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 133 calorii. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei vegetal, lapte proaspăt de cocos, frunze de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră), Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, și Hummus (patru arome).

Instrucțiuni

1
Cojiți sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Tăiați-le în fâșii julienne tăindu-le mai întâi subțire, apoi tăiați-le în fâșii de aproximativ un centimetru lățime. Pune deoparte.
3
Puneți o oală grea cu un capac etanș la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați uleiul și, când este fierbinte, adăugați 4 frunze de curry, ardei iute tocat și șalotă. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Subţire-Subţire-
5
Adăugați sfecla și amestecați, apoi adăugați oțetul, sarea și zahărul și amestecați și întoarceți pentru a amesteca bine. Ridicați focul la mare și amestecați timp de 2 până la 3 minute. Sfecla va degaja puțin lichid pe măsură ce se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se amestecă jumătate din laptele de cocos cu apa, apoi se adaugă în oală și se aduce la fierbere viguroasă. Se amestecă bine, se acoperă bine, se reduce focul și se gătește la foc mic până când sfecla este doar fragedă, aproximativ 20 de minute. Verificați nivelul apei după 10 minute de gătit și adăugați puțin mai mult dacă este aproape uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați restul de lapte de cocos și frunzele de curry rămase. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Frunze De CurryFrunze De Curry
8
Se ia de pe foc și se gustă pentru condimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
9
Presărați sare grosieră, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
10
Transferați într-un vas de servit și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.
1
Morcovi cu arome tropicale: aceeași metodă și arome pot fi folosite pentru a găti morcovi. Curățați morcovii și tăiați-i în julienne. Urmați instrucțiunile de mai sus, dar reduceți oțetul la 2 lingurițe și zahărul la linguriță. Topiți morcovii fierți cu frunze de coriandru tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Sfeclă gătită cu arome tropicale: puteți face o versiune rapidă (de 10 până la 15 minute) a acestui fel de mâncare folosind 2 până la 3 căni de sfeclă tocată, deja gătită și decojită, disponibilă acum în multe magazine alimentare. (Sfecla conservată nu este un substitut.) Tăiați sfecla în cuburi de mușcătură. Toate celelalte ingrediente rămân aceleași, cu excepția faptului că laptele de cocos trebuie redus la ceașcă. Urmați instrucțiunile de mai sus, dar adăugați toate frunzele de curry cu ardeii iute. Se prăjește sfecla doar un minut, iar după ce adăugați lichidul, fierbeți sfecla doar 5 până la 10 minute, parțial acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Frunze De CurryFrunze De Curry
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
3
Transferați într-un castron puțin adânc, gustați pentru condimente și reglați, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
5
articol var
6
Type_27_data = {};
7
articol
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista