Sfaturi pentru carne de vită
Sfaturi pentru carne de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 1,58 USD per porție. O porție conține 334 de calorii, 33 g de proteine și 7 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați bulion de vită, apă, morcovi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 68%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sfaturi de vită și sos, Sfaturi de vită pe cartofi și Sfaturi de vită La Concha.
Instrucțiuni
Într-un 3-qt. slow cooker, combinați carnea de vită, morcovii, țelina, ceapa, supa și vinul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când carnea este fragedă.
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în sucurile de gătit. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 15 minute sau până se îngroașă.