Sfaturi pentru carne de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 1,58 USD per porție. O porție conține 334 de calorii, 33 g de proteine și 7 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați bulion de vită, apă, morcovi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 68%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sfaturi de vită și sos, Sfaturi de vită pe cartofi și Sfaturi de vită La Concha.
Instrucțiuni
1
Într-un 3-qt. slow cooker, combinați carnea de vită, morcovii, țelina, ceapa, supa și vinul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în sucurile de gătit. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 15 minute sau până se îngroașă.