Sfaturi Pentru Carne De Vită
Sfaturile de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 366 calorii, 43G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,42 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 745 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Sfaturi De Vită Îmbrăcate, Sfaturi de carne de vită pe cartofi, și Sfaturi Pentru Carne De Vită La Concha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare încălziți uleiul la foc mare.
Sotati ceapa pana aproape translucida.
Adăugați carnea de tocană și gătiți la foc mare până când carnea se rumeneste pe toate părțile; aproximativ 3 până la 5 minute.
Se toarnă 2 căni de apă, sos de soia și sos Worcestershire în tigaie. Se amestecă praful de usturoi, sarea și piperul. Aduceți la fierbere și reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de 1 1/2 până la 2 ore.
Între timp combinați amestecul de sos cu 1 cană de apă.
Se amestecă bine și se amestecă în amestecul de carne. Se aduce la fierbere amestecând frecvent până se îngroașă ușor.