Sfaturile de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 366 calorii, 43G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,42 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 745 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Sfaturi De Vită Îmbrăcate, Sfaturi de carne de vită pe cartofi, și Sfaturi Pentru Carne De Vită La Concha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare încălziți uleiul la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Sotati ceapa pana aproape translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați carnea de tocană și gătiți la foc mare până când carnea se rumeneste pe toate părțile; aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne
4
Se toarnă 2 căni de apă, sos de soia și sos Worcestershire în tigaie. Se amestecă praful de usturoi, sarea și piperul. Aduceți la fierbere și reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Sare și Piper
Praf De Usturoi
Sos De Soia
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Între timp combinați amestecul de sos cu 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Apă
6
Se amestecă bine și se amestecă în amestecul de carne. Se aduce la fierbere amestecând frecvent până se îngroașă ușor.