Sex într-o tigaie III
Sex într-un Pan III este un hor d ' oeuvre care servește 15. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 360 calorii. 1052 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de budincă de ciocolată, nuci pecan, firimituri de cracker graham și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mai Bine Decât Sex Tort IIi, Mai Bine Decât Sex Tort IIi, și Sex într-o tigaie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pentru a face crusta: într-un castron mediu, amestecați margarina, nucile pecan și firimiturile de cracker graham. Bateți într-o tigaie de copt de 9x13 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor; se lasă să se răcească complet.
Într-un castron mediu, bateți împreună crema de brânză și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Îndoiți în 1 cană de topping biciuit. Lingură amestec în graham cracker crusta.
Pregătiți budinci de ciocolată și vanilie cu lapte conform instrucțiunilor pachetului. Lăsați budinca să se întărească înainte de a turna deasupra stratului de cremă de brânză.
Întindeți restul de 3 căni de topping biciuit peste stratul de budincă; învârtiți ciocolata topită pe tot parcursul toppingului biciuit.
Se acoperă și se dă la frigider aproximativ o oră. Pentru plăcinta rămasă, păstrați congelat într-un recipient bine acoperit. Când este gata de mâncare, tăiați doar o bucată și lăsați să se dezghețe; păstrați odihna înghețată.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier la Cuvee Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.