Seviche picant de creveți și scoici
Seviche picant de creveți și scoici este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 119 calorii, 14g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scoici de dafin, fără suc de roșii adăugat cu sare, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Scallop Seviche, Scallop Seviche Cu Daikon, și Scallop Seviche Cu Daikon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare; lăsați să stea 30 de minute.
Gatiti crevetii si scoicile in apa clocotita 45 de secunde.
Scurgeți și scufundați creveții și scoicile în apă cu gheață; scurgere.
Adăugați creveți și scoici în amestecul de roșii. Se amestecă sucul de roșii. Acoperiți și răciți 2 ore.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.