Senzație De Vară Cu Zmeură

Zmeura senzație de vară este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 50 de calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați budinca instant cu aromă de vanilie jell-o, topping cu bici rece, sorbet de zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Senzație De Vară Cu Zmeură Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Senzație De Vară Cu Zmeură Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Desert De Senzație De Vară Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați tigaia de pâine de 9x5 inci cu folie. Lingurați sorbetul în tigaia pregătită; congelați 10 min.
Bateți laptele și amestecul de budincă într-un castron mare cu biciul 2 min. sau până se amestecă bine. Se amestecă ușor în bici rece; răspândit peste sorbet în tigaie.
Congelați 3 ore sau până când este ferm. Pentru a se desface, răsturnați tigaia pe farfurie; îndepărtați folia.
Lăsați să stea 10 până la 15 min. pentru a se înmuia ușor înainte de feliere pentru a servi.
Se servește acoperit cu zmeură. Păstrați resturile în congelator.