Semolina Souffl Tort
Semolina souffl tort este un vegetarian desert. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 525 calorii. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sirop de fistic crincormme anglaise și tartă cherry-pinot noir, ouă, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Gris De Nucă De Cocos, Tort De Gris Portocaliu, și Tort De Gris Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt și făină o tigaie springform de 10 inci. Înfășurați exteriorul tigaiei cu folie.
Într-o cratiță mare și grea, combinați laptele cu 3/4 cană de zahăr și aduceți la fierbere.
Se amestecă grișul și se gătește la foc mic, amestecând des, până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se amestecă jumătate din unt și restul de 3/4 cană de zahăr și se transferă într-un castron mare.
Lăsați semolina să se răcească complet, amestecând ocazional. Se amestecă untul rămas, apoi se amestecă cele 3 ouă întregi, 9 gălbenușuri și vanilia.
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mare, bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Se amestecă o treime din albușurile bătute în semolă pentru a-l ușura, apoi se pliază în albușurile rămase.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Puneți tigaia într-o tigaie și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a tigaiei.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 1 oră și 15 minute, sau până când tortul este umflat și centrul este încă ușor jiggly.
Transferați tortul într-o grătar pentru a se răci complet, apoi acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Rulați un cuțit în jurul marginii tortului și îndepărtați partea laterală a tigaiei cu arc.
Tăiați tortul în pene și serviți cu fisticul Crme Anglaise și siropul Tart Cherry-Pinot Noir.