Semolina Souffl Tort

Semolina Souffl Tort
Semolina souffl tort este un vegetarian desert. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 525 calorii. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sirop de fistic crincormme anglaise și tartă cherry-pinot noir, ouă, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Gris De Nucă De Cocos, Tort De Gris Portocaliu, și Tort De Gris Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt și făină o tigaie springform de 10 inci. Înfășurați exteriorul tigaiei cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Într-o cratiță mare și grea, combinați laptele cu 3/4 cană de zahăr și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Se amestecă grișul și se gătește la foc mic, amestecând des, până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se amestecă jumătate din unt și restul de 3/4 cană de zahăr și se transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Lăsați semolina să se răcească complet, amestecând ocazional. Se amestecă untul rămas, apoi se amestecă cele 3 ouă întregi, 9 gălbenușuri și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Într-un castron mare, bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Se amestecă o treime din albușurile bătute în semolă pentru a-l ușura, apoi se pliază în albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Puneți tigaia într-o tigaie și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
9
Coaceți în centrul cuptorului timp de 1 oră și 15 minute, sau până când tortul este umflat și centrul este încă ușor jiggly.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Transferați tortul într-o grătar pentru a se răci complet, apoi acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
11
Rulați un cuțit în jurul marginii tortului și îndepărtați partea laterală a tigaiei cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Tăiați tortul în pene și serviți cu fisticul Crme Anglaise și siropul Tart Cherry-Pinot Noir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe TartăCireșe Tartă
Pinot NoirPinot Noir
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Revista