Semilune de ceapă elvețiană
Semilunele de ceapă elvețiană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de garnituri. O porție conține 214 calorii , 3 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Pentru 49 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați muștar dijon, rulouri cu semilună, rulouri cu semilună și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Semilunele cu unt cu unt , Semilunele cu miere și Făina de ovăz elvețian rece .
Instrucțiuni
Desfaceți aluatul de semilună și despărțiți-l în opt triunghiuri.
Combinați 2 linguri de brânză, ceapa verde și muștar; întindeți aproximativ 1 linguriță peste fiecare triunghi.
Rulați din partea scurtă.
Puneți cu vârful în jos pe o foaie de copt neunsă și curbați într-o formă de semilună.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți la 375° timp de 11-13 minute sau până când se rumenesc.