Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone)
Nuga de migdale Semifreddo cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți gheață, ouă, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nuga Semifreddo, Cherry Almond Semifreddo Tarte, și Semifreddo de mandarină cu migdale sărate fragile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți un castron cu apă cu gheață lângă aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Bol
2
Puneți gălbenușurile de ou și zahărul într-un bol. Cu un tel sau un mixer electric, bateți până când este gros și galben pal, 1 până la 2 minute. Adăugați încet laptele fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Se toarnă amestecul într - un 1-la 2-qt. cratiți și gătiți la foc mediu, amestecând continuu, până când este suficient de gros pentru a acoperi o lingură de metal și ajunge la aproximativ 165 pe un termometru citit instant, 4 până la 5 minute. Nu lăsați crema să fiarbă sau se va coagula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se pune într-un castron cu apă cu gheață; se amestecă des până se răcește. Se amestecă 1 cană de nuga și lichiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Lichior
Nuga
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Linia a 5-cu 9-in. Pan pâine cu o singură foaie de folie de plastic, lăsând consola pe toate laturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Pâine Pan
6
Presărați mai întâi fundul cu 1 cană de nuga rămasă, apoi 1/4 cană de ciocolată, întinzându-le uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Nuga
7
Într-un castron cu bătăi curate sau cu un tel, bateți albușurile până la vârfuri rigide. Într-un castron separat, bateți 1 1/4 căni de cremă până la vârfuri ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Se toarnă cremă peste albușuri și se pliază ușor. Îndoiți frisca până nu rămân dungi albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Albușuri De Ou
Cremă
9
Se toarnă amestecul de cremă în tigaia cu pâine. Acoperiți cu folie de plastic care depășește. Congelați semifreddo până la ferm, cel puțin 6 ore sau până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Pâine Pan
10
Pentru sosul de ciocolată: într-o cratiță mică, aduceți restul de 1/2 cană de smântână la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De Fudge
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Pune 1/4 lb. ciocolată într-un castron și se toarnă smântână fierbinte peste ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Lăsați să stea până când ciocolata se înmoaie, aproximativ 3 minute, apoi bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
13
Îndepărtați folia de plastic care acoperă tigaia. Puneți un platou cu susul în jos peste tigaie. Inversați și îndepărtați tigaia și folia de plastic. Dacă doriți să îndepărtați urmele ridurilor, neteziți-le folosind o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Pâine Pan
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
14
Tăiați semifreddo în 1/2-in. felii și așezați pe farfurii de desert. Puneți sosul de ciocolată peste și în jurul acestuia.