Semifreddo de ghimbir, smochine și afine cu sos de mure
Ghimbir, smochine și afine Semifreddo cu sos de mure este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10. O porție conține 361 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați smochine calimyrna, sos de mure, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Semifreddo de caise cu sos de mure, Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone), și Mai bine decât sosul de mure de portocale condimentat al bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linie tigaie metalică de 9x5x3 inci cu folie de plastic, care se extinde pe laturi cu 3 inci.
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul și vinul alb într-un bol metalic mediu pentru a se amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită; bateți amestecul de ouă în mod constant până când termometrul pentru bomboane înregistrează 160 F, aproximativ 5 minute.
Scoateți din apă. Folosind mixerul electric, bateți până se răcește și se îngroașă, aproximativ 5 minute. Bateți în coaja de portocală.
Bateți frișca răcită într-un castron mare până se formează vârfuri.
Adăugați amestecul de ouă și pliați ușor împreună. Îndoiți smochinele tocate, merisoarele tocate și ghimbirul tocat.
Transferați amestecul în tigaia pregătită. Acoperiți cu folie de plastic; congelați peste noapte. (Se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Întoarceți semifreddo pe platou. Îndepărtați folia de plastic.
Lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia ușor. Felie semifreddo.
Așezați 1 felie de semifreddo pe fiecare farfurie.
Stropiți sosul de mure peste fiecare felie și serviți.