Semifreddo de ghimbir, smochine și afine cu sos de mure

Semifreddo de ghimbir, smochine și afine cu sos de mure
Ghimbir, smochine și afine Semifreddo cu sos de mure este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10. O porție conține 361 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați smochine calimyrna, sos de mure, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Semifreddo de caise cu sos de mure, Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone), și Mai bine decât sosul de mure de portocale condimentat al bunicii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linie tigaie metalică de 9x5x3 inci cu folie de plastic, care se extinde pe laturi cu 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pâine PanPâine Pan
2
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul și vinul alb într-un bol metalic mediu pentru a se amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită; bateți amestecul de ouă în mod constant până când termometrul pentru bomboane înregistrează 160 F, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
3
Scoateți din apă. Folosind mixerul electric, bateți până se răcește și se îngroașă, aproximativ 5 minute. Bateți în coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Bateți frișca răcită într-un castron mare până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecul de ouă și pliați ușor împreună. Îndoiți smochinele tocate, merisoarele tocate și ghimbirul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
GhimbirGhimbir
SmochineSmochine
OuăOuă
6
Transferați amestecul în tigaia pregătită. Acoperiți cu folie de plastic; congelați peste noapte. (Se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
7
Întoarceți semifreddo pe platou. Îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia ușor. Felie semifreddo.
9
Așezați 1 felie de semifreddo pe fiecare farfurie.
10
Stropiți sosul de mure peste fiecare felie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista