Semifreddi de mure cu bezea de nuc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați BlackBerry Semifreddi cu bezea de nucă. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați mure, suc de lămâie, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plăcintă Cu Bezea De Mure, Tort de bezea cu mure și migdale, și Plăcintă Italiană Cu Bezea Cu Var Și Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Bateți albușul de ou cu un vârf de sare într-un castron mic adânc cu un mixer electric la viteză medie până când deține vârfuri moi. Bateți în zahăr 1 lingură la un moment dat și continuați să bateți până când bezea ține vârfuri lucioase rigide, 3 până la 5 minute. Îndoiți nucile în bezea, apoi întindeți - le într-un dreptunghi de 9 x 6 inci (grosime de 1/4 inch) pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Coaceți bezea în mijlocul cuptorului până când este crocantă, aproximativ 1 oră. Glisați bezea (pe pergament) pe un suport și răciți complet. Îndepărtați hârtia și rupeți bezea în bucăți de 1/2 inch.
Linia de jos a matrițelor cu runde de hârtie de ceară sau pergament.
Tăiați benzi de 10 (10 inci lungime) de hârtie de ceară sau pergament (suficient de largi pentru a acoperi părțile laterale ale matrițelor) și aranjați, capetele suprapuse, în jurul interiorului matrițelor. Puneți matrițele căptușite într-o tigaie (pentru transferul la congelator).
Pur și simplu murele de mure într-un robot de bucătărie, apoi forțați printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, aruncând semințele. Împărțiți pur și simplu în mod egal între 2 boluri. Se amestecă 2 linguri de zahăr și 1 linguriță de suc de lămâie în 1 castron (pentru sos) și se răcește, acoperit. Se amestecă restul de 2 lingurițe de suc de lămâie în alt castron (pentru semifreddo).
Bateți ouăle cu un vârf de sare și rămânând 1/3 cană de zahăr într-un castron metalic cu un mixer portabil la viteză medie-mare până la dublarea volumului, aproximativ 5 minute. Puneți bolul peste o cratiță cu 1 inch de apă fierbinte și bateți până când amestecul înregistrează 160 F pe termometru, 6 până la 8 minute.
Scoateți vasul de pe foc și răciți amestecul până se răcește, aproximativ 10 minute. Fold în blackberry pur aproxume (rezervat pentru semifreddo) ușor, dar bine.
Bateți smântâna cu bătătoarele curățate până când ține doar vârfuri rigide și pliați ușor în amestec de mure, apoi pliați în bucăți de bezea de nuc. Lingurați în forme, netezind blaturile dacă este necesar și acoperiți cu folie de plastic. Congelați semifreddi până când este ferm, cel puțin 2 ore.
Pentru a servi, înmuiați fiecare matriță într-un castron cu apă fierbinte 3 secunde, apoi ștergeți-o și inversați-o pe farfurii de desert răcite, folosind hârtie pentru a ajuta la extragerea fiecărui semifreddo din matriță.
Scoateți hârtia și lăsați deserturile să stea la temperatura camerei 10 minute pentru a se înmuia.
Se servește cu sos de mure.
* Disponibil la unele magazine de vase și ustensile de bucătărie Bridge (800-274-3435 sau 212-838-1901).
* Bezea de nuc poate fi făcută cu 4 zile înainte și păstrată într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Semifreddi (în forme) poate fi înghețat până la 3 zile.