Secret-Ingredient condiment tort cu glazură de scorțișoară

Secret-Ingredient condiment tort cu glazură de scorțișoară
Secret-Ingredient condiment tort cu glazură de scorțișoară necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 290 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți nucșoară măcinată, praf de copt, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Tort de condimente cu banane amestecă prăjiturile cu glazură de scorțișoară, Secret Club: Iced Dovleac Ciocolata Spice Bundt Tort, și Gogoși cu condimente de mere coapte cu glazură de scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Face tort: Incalziti cuptorul la 191°. unt și făină o tigaie tub de 10 inch. Se amestecă ingredientele uscate. Cu un mixer electric la viteză mare, bateți untul și ambele zaharuri până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Reduceți viteza mixerului și adăugați ingrediente uscate în amestecul de unt în 3 loturi, alternând cu supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Răzuiți aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți până când un tester introdus în centrul tortului iese curat, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se lasă să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de 10 minute, apoi se inversează pe raft și se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
7
Faceți glazură: amestecați zahărul, laptele și scorțișoara cofetarilor până se omogenizează. Lingura glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
ScorțișoarăScorțișoară
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista