Secret-Ingredient condiment tort cu glazură de scorțișoară
Secret-Ingredient condiment tort cu glazură de scorțișoară necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 290 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți nucșoară măcinată, praf de copt, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Tort de condimente cu banane amestecă prăjiturile cu glazură de scorțișoară, Secret Club: Iced Dovleac Ciocolata Spice Bundt Tort, și Gogoși cu condimente de mere coapte cu glazură de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Face tort: Incalziti cuptorul la 191°. unt și făină o tigaie tub de 10 inch. Se amestecă ingredientele uscate. Cu un mixer electric la viteză mare, bateți untul și ambele zaharuri până devin pufoase.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare.
Reduceți viteza mixerului și adăugați ingrediente uscate în amestecul de unt în 3 loturi, alternând cu supa.
Răzuiți aluatul în tigaie.
Coaceți până când un tester introdus în centrul tortului iese curat, 35 până la 40 de minute.
Se lasă să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de 10 minute, apoi se inversează pe raft și se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Faceți glazură: amestecați zahărul, laptele și scorțișoara cofetarilor până se omogenizează. Lingura glazura peste tort.