Sear-cotlet de porc prăjit cu reducere de smochine și salvie
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Sear-cotlet de porc prăjită cu Fig & Sage reducere ar putea fi o reteta excelenta pentru a încerca. Această rețetă servește 3 și costă 8,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 977 calorii. 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, sare, miere erbacee și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Cotlete de porc prăjite cu sos Balsamic-smochin, Cotlet de porc sotat cu sos de cremă de salvie-cidru, și Filet de porc ars și ciuperci caramelizate de salvie cu reducere a vinului roșu de mure.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.