Seakraut
Seakraut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă $ 72.0 pe portie. O porție conține 30 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână rădăcină de brusture, alge arame, sfeclă aurie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron foarte mare. Strângeți varza pentru a elibera puțin lichid. Apăsați o farfurie grea pe varză pentru a o Cântări și lăsați să stea la temperatura camerei, aruncând și stoarcând varza de încă 4 sau 5 ori, până când a eliberat suficient lichid pentru a acoperi, aproximativ 4 ore.
Se toarnă varza și lichidul său într-un vas ceramic curat sau într-un recipient înalt de sticlă. Topiți varza cu o farfurie curată care se potrivește doar în interiorul vasului.
Așezați un vas de sticlă sau ceramică pe farfurie și puneți o cutie grea în vas; varza trebuie să fie complet scufundată în saramură cu cel puțin 1/2 inch. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie curat și puneți-l într-un loc răcoros și întunecat pentru a fermenta aproximativ 6 săptămâni.
La fiecare 3 zile, curățați și înlocuiți placa care stă pe varză, degresând cu atenție orice spumă sau mucegai care se formează pe suprafața lichidului. Aruncați varza și lichidul acesteia dacă are miros urât sau dacă a pătruns ceva maro, mucegăit sau slab sub ceea ce poate fi ușor răzuit de pe suprafață. Dacă se evaporă prea mult lichid înainte ca varza murată să fie suficient de fermentată, dizolvați 1/2 linguriță de sare de mare în 1 cană de apă de izvor și adăugați-o în oală. Când varza murată este gata, ar trebui să aibă o criză ușoară și un gust luminos, plăcut acidulat, cu o aciditate similară cu cea a unei lămâi.