Se Coace Lasagna Florentină Spartă

Se Coace Lasagna Florentină Spartă
Broken Florentine Lasagna coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 78g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1336 calorii. Pentru $ 6.52 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de cățel de usturoi, tăiței de lasagna fără fierbere, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza chard ai putea urma acest curs principal cu Desert De Livadă De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Lasagna spartă cu Pesto de nucă, Lasagna Spartă Cu Sos De Dovlecei-Roșii, și Lasagna spartă cu pesto de pătrunjel, salată verde și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Topiți untul într-un vas mediu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Presărați făina peste untul topit, bateți pentru a combina și gătiți aproximativ 1 minut. Bateți încet laptele în amestecul de unt-făină, condimentați cu sare, piper și nucșoară și gătiți câteva minute pentru a se îngroșa. Se amestecă jumătate din Parmigiano (aproximativ 3/4 cană). Puneți sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Încălziți EVOO într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Aruncați cățelul de usturoi crăpat și gătiți timp de un minut sau două pentru a-i elibera aroma și aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ciorba și gătiți, întorcându-vă ocazional pentru a se ofili, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
7
Adăugați spanacul câteva mâini la un moment dat, ofilind fiecare lot înainte de a adăuga mai multe. Condimentează verdeața cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
VerziiVerzii
8
Rupeți foile de paste în bucăți mari. Aruncați-le în tigaie cu verdeața și dați-le o agitare bună pentru a le încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se toarnă sosul în tigaie, amestecând din nou pentru a încorpora totul uniform. Neteziți partea de sus în jos și presărați restul de 3/4 cană Parmigiano în tigaie. Acoperiți tigaia cu folie, transferați la cuptor și coaceți lasagna timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Scoateți folia din tigaie și lăsați-o să termine gătitul neacoperit încă aproximativ 15 minute pentru a rumeni brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Revista