Scândură de cedru la grătar Loup De Mer (biban de mare)
Cedru scândură la grătar Loup De Mer (biban de mare) este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 159 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână lup de mar, ulei de măsline, scândură de cedru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon De Cedru La Grătar, Somon De Scândură De Cedru La Grătar, și Somon De Scândură De Cedru La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu câteva ore înainte de gătit, înmuiați scândura în apă - va trebui să o cântăriți pentru a o ține sub. Eu o fac pe a mea în chiuvetă cu o oală grea.
Încălziți grătarul la mare când sunteți gata să începeți.
Clătiți peștele și uscați-l.
Presărați interiorul cu ulei de măsline și sare kosher.
Tapetați interiorul peștelui cu frunzele de busuioc, apoi stratificați Roșia feliată, ceapa și lămâia. Câte felii vor depinde de mărimea peștelui.
Sareți exteriorul peștelui, apoi legați - l cu sfoară de bucătărie-stil prăjit.
Mergeți la grătar. Asigurați-vă că este foarte cald.
Așezați scândura / peștele pe grătar și coborâți capacul. Veți dori să verificați la fiecare câteva minute doar în cazul în care scândura nu este complet înmuiată - cărbunii și fumul sunt bune, o scândură în flăcări este rea. Asta în cazul în care sticla squirt vine în.
S-ar putea să doriți să stropiți partea de jos a scândurii de câteva ori în ambele cazuri pentru a o face să fumeze puțin. Fumul adaugă o tonă de aromă excelentă.
Când scândura este înnegrită și peștele este maro prăjit pe partea "sus", ați terminat! (vezi foto) aduceți-l și tăiați sfoara. Dacă sunteți un wimp (ca mine) scoateți capul și serviți!
Atenție-peștele pe care l-am gătit avea o mulțime de oase, așa că a trebuit să scot carnea cu atenție. Depinde doar de peștele tău particular ...