Scotch Oat Crunchies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Scotch Oat Crunchies. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 89 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 48. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina de patiserie, sarea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crunchies, Crunchies De Migdale, și Crunchies De Crăciun.
Instrucțiuni
Cremă untul până când este aproape alb; adăugați treptat maro deschiszahăr și continuați să cremați până când cele două sunt bine amestecate.
Combinați făina de patiserie și praful de copt și sarea; Cerneti de doua ori intrun vas de amestecare uscat. Se amestecă ovăzul rulat. Când acest amestec este bineamestecat, adăugați alternativ untul cremă și 1/2 cană de apă rece la care s-a adăugat extractul de migdale și extractul de vanilie. Răcitpentru cel puțin 25 de minute.
Întindeți o porție de aluat de aproximativ 1/8 inch grosime sau cât de subțire poate fi rulată pe o placă ușor făinată.
Tăiați în rondele de aproximativ 2 inci în diametru; ridicați-le cu o spatulă largă pe o foaie de copt cu unt generos și coaceți timp de 10 minute într-un cuptor moderat (350 litri F) sau până când fursecurile sunt ușor rumenite. Se răcește și se păstrează într-un borcan pentru biscuiți. Se vor păstra la nesfârșit într-un loc răcoros și uscat. Când este gata de utilizare, întindeți o umplutură pe un cookie și acoperiți-o cu alta și mâncați imediat.