Scorțișoară-Melasă Mere Coapte
Scorțișoară-melasă coapte mere ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere de copt, scorțișoară, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere coapte cu budincă de pâine melasă de afine, Gogoși cu scorțișoară de mere la cuptor cu glazură de melasă, și Mere Coapte Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.aburiți o tigaie pătrată de 8 inci cu spray de gătit. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați tulpina din fiecare măr. Folosiți o lingură sau un balon de pepene galben pentru a scoate semințele și miezul, creând o cavitate adâncă, dar lăsând intact aproximativ 1/2 inch de fund.
Așezați merele în poziție verticală în vasul de copt.
Combinați zahărul brun, sarea, untul și scorțișoara într-un castron mic. Folosiți degetele pentru a apăsa ingredientele împreună și lucrați într-o pastă groasă.
Se amestecă nucile cu degetele. Împărțiți amestecul și puneți-l în cavități de mere.
Stropiți melasă peste și în jurul merelor.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi doar fundul vasului.
Coaceți, ungând adesea cu sucuri de tigaie, până când merele sunt fragede și umplutura este aurie, 35 până la 40 de minute.