Scorțișoară De Mere Brie Quesadillas

Apple scorțișoară Brie Quesadillas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 362 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați brânză brie, mere dulce-tartă, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Apple și Brie Quesadillas, Apple și Brie Quesadillas, și Apple Brie Quesadillas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 3/4 linguriță de unt într-o tigaie mare la foc mediu, înclinând tigaia pentru a răspândi uniform untul.
Puneți 1 tortilla în untul topit. Acoperiți tortilla cu felii de brânză Brie și felii de mere; se presară cu zahăr brun și scorțișoară.
Așezați tortilla rămasă peste umplutură.
Gatiti quesadilla pana cand tortilla de jos este rumenita, 3-5 minute.
Întindeți restul de 3/4 linguriță de unt deasupra tortilla; întoarceți cu grijă quesadilla și gătiți până când tortilla de jos se rumeneste și brânza se topește, încă 3 până la 5 minute. Feliați quesadilla în sferturi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.