Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați "țigările" de ciocolată cu scorțișoară. Această rețetă servește 24 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați făină, scorțișoară, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciocolată Înmuiată Tuile "Țigări", Fetan Și Țigări De Menta, și Batoane De Scorțișoară Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună toate ingredientele, cu excepția ciocolatei, până se combină bine. Lucrând în loturi de 4, aruncați 1 linguriță de aluat pentru fiecare prăjitură la aproximativ 3 inci distanță pe o foaie de copt antiaderentă sau căptușită cu unt, apoi întindeți fiecare păpușă de aluat într-o rundă de 3 inci cu spatulă offset sau spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Creveți Sotați
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Coaceți cookie-urile 1 foaie la un moment dat în mijlocul cuptorului până când marginile sunt aurii, 6 până la 8 minute. Lucrând rapid, Ridicați 1 cookie de pe foaie cu o spatulă lungă flexibilă, apoi rotiți-o în jurul creionului sau bețișorului pentru a forma un cilindru îngust. Glisați imediat" țigara " de pe bețișoare sau creion și transferați-o într-un suport pentru a se răci. Faceți mai multe" țigări " în același mod. (Dacă cookie-urile devin prea fragile pentru a se rostogoli, reveniți la cuptor timp de 1 minut pentru a se înmuia.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte, amestecând ocazional, apoi îndepărtați partea superioară a cazanului dublu sau a bolului de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Când cookie - urile sunt reci, lucrați cu 1 cookie la un moment dat, înmuiați 1/4 inch de vârf de 1 capăt în ciocolată topită ("cenușă"), lăsând excesul să se scurgă și puneți-l pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de pergament sau ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu Fructe
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Lăsați să stea la temperatura camerei până se instalează ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1
Cookie-urile pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș.