Scorțișoară De Ciocolată "Țigări"
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați "țigările" de ciocolată cu scorțișoară. Această rețetă servește 24 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați făină, scorțișoară, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciocolată Înmuiată Tuile "Țigări", Fetan Și Țigări De Menta, și Batoane De Scorțișoară Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți împreună toate ingredientele, cu excepția ciocolatei, până se combină bine. Lucrând în loturi de 4, aruncați 1 linguriță de aluat pentru fiecare prăjitură la aproximativ 3 inci distanță pe o foaie de copt antiaderentă sau căptușită cu unt, apoi întindeți fiecare păpușă de aluat într-o rundă de 3 inci cu spatulă offset sau spatele unei linguri.
Coaceți cookie-urile 1 foaie la un moment dat în mijlocul cuptorului până când marginile sunt aurii, 6 până la 8 minute. Lucrând rapid, Ridicați 1 cookie de pe foaie cu o spatulă lungă flexibilă, apoi rotiți-o în jurul creionului sau bețișorului pentru a forma un cilindru îngust. Glisați imediat" țigara " de pe bețișoare sau creion și transferați-o într-un suport pentru a se răci. Faceți mai multe" țigări " în același mod. (Dacă cookie-urile devin prea fragile pentru a se rostogoli, reveniți la cuptor timp de 1 minut pentru a se înmuia.)
Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte, amestecând ocazional, apoi îndepărtați partea superioară a cazanului dublu sau a bolului de pe foc.
Când cookie - urile sunt reci, lucrați cu 1 cookie la un moment dat, înmuiați 1/4 inch de vârf de 1 capăt în ciocolată topită ("cenușă"), lăsând excesul să se scurgă și puneți-l pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de pergament sau ceară.
Lăsați să stea la temperatura camerei până se instalează ciocolata.
Cookie-urile pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș.