Scorțișoară Cremă De Brânză Cu Vârf Crocant-Pâine Cu Banane-Nuci

Scorțișoară Cremă De Brânză Cu Vârf Crocant-Pâine Cu Banane-Nuci
Cinnamon Crisp-Topped cremă de brânză-Banana-nuci pâine este un vegetarian pâine. Această rețetă servește 15 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 461 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de scorțișoară măcinată, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Orange-Pecan-Topped Cremă De Brânză-Banane-Nuci Pâine, Unt De Arahide Streusel-Topped Cremă De Brânză-Banane-Nuci Pâine, și Pâine Cu Banane Cu Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahărul, bătând până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; adăugați treptat la amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până la amestecare. Se amestecă bananele, nucile pecan și vanilia. Puneți aluatul în 2 pâine unsă și făinată de 8 x 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
VanilieVanilie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se amestecă împreună zahărul brun, 1/2 cană de nuci pecan, 1 lingură de făină, 1 lingură de unt topit și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Presărați amestecul uniform peste aluat.
6
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată și părțile laterale se îndepărtează de tigaie, ecranarea cu folie de aluminiu durează 15 minute pentru a preveni rumenirea, dacă este necesar. Pâine rece în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Scoateți din tigăi și răciți 30 de minute pe rafturi de sârmă înainte de feliere.
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista