Scones De Turtă Dulce Stropite

Scones De Turtă Dulce Stropite
Reteta stropit turtă dulce Scones ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 300 de calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de unt, sare, plus 2 linguri de zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Turtă Dulce Cu Ciocolată, Orange Turtă Dulce Bundt Tort Stropit Cu Ciocolata, și Biscuiți De Turtă Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 375 F. F. tapetați foaia de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Bateți făina, zahărul brun, praful de copt, ghimbirul, scorțișoara, sarea, bicarbonatul de sodiu și cuișoarele într-un castron mare pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Folosind blenderul de patiserie (Vezi nota), tăiați untul până când amestecul este fin și nu rămân bucăți de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați gălbenușul de ou, melasa și laptele în castron și apoi amestecați pentru a forma un aluat gros (folosiți mâinile dacă este necesar pentru a stoarce într-un aluat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Transferați aluatul pe suprafața de lucru și frământați ușor pentru a termina combinarea tuturor ingredientelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Rulați într-un disc de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Tăiați în 8 pene și așezați-le pe tigaie, distanțându-se la aproximativ 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se periază cu albuș de ou și se presară cu zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
9
Coaceți până la set, 17 până la 19 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Lăsați să se răcească pe tigaie 5 minute, apoi transferați pe grătar pentru a se răci complet înainte de a stropi cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Pentru a face glazură: amestecați zahărul cu laptele până se omogenizează. Dacă este prea curgător pentru a-și menține forma atunci când este stropit, adăugați o cantitate mică de zahăr pentru a se îngroșa. Folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mic sau o lingură, stropiți glazura peste scones răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
12
Lăsați să se așeze într-un spațiu răcoros și uscat, aproximativ 30 de minute.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista