Scones De Turtă Dulce Stropite
Reteta stropit turtă dulce Scones ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 300 de calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de unt, sare, plus 2 linguri de zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Turtă Dulce Cu Ciocolată, Orange Turtă Dulce Bundt Tort Stropit Cu Ciocolata, și Biscuiți De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 375 F. F. tapetați foaia de copt cu pergament.
Bateți făina, zahărul brun, praful de copt, ghimbirul, scorțișoara, sarea, bicarbonatul de sodiu și cuișoarele într-un castron mare pentru a combina.
Folosind blenderul de patiserie (Vezi nota), tăiați untul până când amestecul este fin și nu rămân bucăți de unt.
Adăugați gălbenușul de ou, melasa și laptele în castron și apoi amestecați pentru a forma un aluat gros (folosiți mâinile dacă este necesar pentru a stoarce într-un aluat).
Transferați aluatul pe suprafața de lucru și frământați ușor pentru a termina combinarea tuturor ingredientelor.
Rulați într-un disc de 6 inci.
Tăiați în 8 pene și așezați-le pe tigaie, distanțându-se la aproximativ 2 inci.
Se periază cu albuș de ou și se presară cu zahăr granulat.
Coaceți până la set, 17 până la 19 minute.
Lăsați să se răcească pe tigaie 5 minute, apoi transferați pe grătar pentru a se răci complet înainte de a stropi cu glazură.
Pentru a face glazură: amestecați zahărul cu laptele până se omogenizează. Dacă este prea curgător pentru a-și menține forma atunci când este stropit, adăugați o cantitate mică de zahăr pentru a se îngroșa. Folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mic sau o lingură, stropiți glazura peste scones răcite.
Lăsați să se așeze într-un spațiu răcoros și uscat, aproximativ 30 de minute.