Scones cu cartofi dulci

Scones cu cartofi dulci
Scones cu cartofi dulci ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. O porție conține 252 de calorii, 5 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 34 de cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 8. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat european. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Scones cu cartofi dulci, Scones cu cartofi dulci și Scones cu cartofi dulci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul brun, praful de copt, condimentul pentru plăcintă cu dovleac, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Nuci Pecan Tocate Grosier Sau Nuci TocateNuci Pecan Tocate Grosier Sau Nuci Tocate
1 Crustă De Patiserie Refrigerată (9 Inchi).1 Crustă De Patiserie Refrigerată (9 Inchi).
Roșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe LungimeRoșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Ceai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate SubțiriCeai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate Subțiri
2
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Într-un castron mic, bateți oul, cartofii dulci și zara; se adaugă la ingredientele uscate până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
3-1/4 Căni De Zahăr Brun La Pachet3-1/4 Căni De Zahăr Brun La Pachet
Brânză De Capră Simplă Fermă, Mărunțită Gros, La Frigider Până Este Gata De UtilizareBrânză De Capră Simplă Fermă, Mărunțită Gros, La Frigider Până Este Gata De Utilizare
Pandișpan RotundPandișpan Rotund
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapa Rosie, Curatata Si Taiata Felii De Aproximativ 1/2 Inch GrosimeCeapa Rosie, Curatata Si Taiata Felii De Aproximativ 1/2 Inch Grosime
Ceai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate SubțiriCeai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate Subțiri
3
Se intoarce pe o suprafata usor infainata; cu mainile usor infainate se framanta aluatul de 10-12 ori. Pat într-un 8-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Asortate, Pentru DecorBomboane Asortate, Pentru Decor
4
Tăiați în opt felii.
5
Separați felii și așezați-le la o distanță de 1 inch pe o foaie de copt acoperită ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tartă Cu Măr Decojit Felii Subțiri (felii De 1/8 Inch)Tartă Cu Măr Decojit Felii Subțiri (felii De 1/8 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cană De Brânză Mozzarella Mărunțită (aproximativ 6 Uncii)1 1/2 Cană De Brânză Mozzarella Mărunțită (aproximativ 6 Uncii)
6
Coaceți la 400° timp de 16-21 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Carton RezistentCarton Rezistent
3/4 Cana Rosii Taiate Marunt3/4 Cana Rosii Taiate Marunt
7
Serviți cald.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Scone. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista