Scoicile arse cu conopida pur Approgram
Această rețetă face 4 porții cu 108 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Dacă $1.23 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile arse cu conopidă pur Aproxume ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, flori de conopidă, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Scoici arse cu piure de conopidă și varză balsamică de Bruxelles, Scoici de dafin cu mazăre pur și ridichi, și Scoici arse cu piure de castane.
Instrucțiuni
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 6 minute sau până când cartoful este fraged.
Lăsați să stea, neacoperit, 10 minute.
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi. Se usucă scoicile cu prosoape de hârtie; se presară cu 1/4 linguriță sare și piper negru.
Adăugați scoici în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți scoicile din tigaie.
Se toarnă amestecul de conopidă într-un blender.
Adăugați 1/2 linguriță sare, unt și piper roșu.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului.
Așezați un prosop curat peste deschiderea capacului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Serviți piureul cu scoici.