Scoici și stridii prăjite

Scoici și stridii prăjite
Nevoie de o felul principal pescatarian? Scoicile prăjite și stridiile ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 993 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,5 USD pe porție. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână lămâie, stridii decojite, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Stridii sau Scoici Cazinou, Bar crud (stridii și scoici) cu rețetă Asiatică de Mignonette, și Sos de usturoi-unt pentru stridii, scoici și midii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Turnați suficient ulei de măsline într-o tigaie mare, adâncă și grea pentru a ajunge la o adâncime de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Încălziți uleiul la foc mediu până când un termometru prăjit înregistrează 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4
În timp ce uleiul se încălzește, puneți Zara și firimiturile de pâine în boluri separate de mică adâncime. Lucrând în loturi, înmuiați scoici și stridii în zară pentru a acoperi complet. Lăsați excesul de zară să se scurgă înapoi în vas. Dragă scoici și stridii în firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Lapte BătutLapte Bătut
StridiiStridii
ScoiciScoici
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați scoicile și stridiile pe o foaie de copt și continuați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Când uleiul este fierbinte, prăjiți scoicile și stridiile în loturi, aproximativ 3 minute pe lot. Folosind o lingură cu fante, transferați fructele de mare prăjite pe prosoape de hârtie pentru a le scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
Fructe De MareFructe De Mare
ScoiciScoici
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Presărați imediat fructele de mare prăjite cu lămâie proaspăt stoarsă și sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
Fructe De MareFructe De Mare
LămâieLămâie
8
Serviți cu un castron de marinara picantă încălzită sau sos arrabiata pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Revista