Scoici și nectarine la grătar cu salată de porumb și roșii
Scoici și nectarine la grătar cu salată de porumb și roșii este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de nectarine, coaja de tei, sâmburi de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Scoici de mare la grătar cu salată de porumb, Scoici La Grătar Cu Salată Mexicană De Porumb, și Scoici la grătar cu salată mexicană de porumb.
Instrucțiuni
Bateți sucul de lime, coaja de lime șipiment d ' Espelette într-un castron mic. Treptatse amestecă în ulei. Se condimentează cu fleur De Sel șipiper. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Chill. Aduceți la temperatura camereiînainte de utilizare.
Blanch busuioc în micoală de apă sărată fiartă 30 de secunde; scurgere. Strângeți pentru a îndepărta cât mai multă apăcât mai mult posibil, apoi tăiați grosolan. Puree basiland ulei in blender pana se omogenizeaza.
Transferați lacastron mic. Condimentează după gust cu fleur de sel.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Acoperiți și răciți. Reveniți la temperatura camereiînainte de utilizare.
Pregătiți grătar (mediu-marecăldură).
Perie scoici și nectarine cuulei; se presara cu sare si piper. Scoici la grătarpână când sunt ușor carbonizate și fierte,aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Grill nectarinepână ușor carbonizate, aproximativ 1 1/2 minute perside.
Transferați scoici și nectarine pe farfurie.
Aranjați 4 scoici pe fiecare dintre cele 6 farfurii.Aruncați porumb și 2 linguri de pansamentîn castron mediu. Aruncați roșiile cu 1 lingură de pansament într-un alt castron; sezonpentru a gusta cu sare și piper. Scoicile lingură cornaround. Împrăștiați roșiile peste porumb.Aranjați pene nectarine decorativplăci.
Stropiți niște pansament peste scoici, apoi puneți niște piure de busuioc peste.
Presărați busuioc feliat și floare de sel peste porumb și roșii și serviți.* Un tip de sare de mare; disponibil la somesupermarket-uri și la magazinele de produse alimentare de specialitate.
Piment d ' Espeletteeste pulberea măcinată a unui chile mic, uscat, fierbinte, cultivat în Espelette, Franța. Itis disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și de la zingermans.com.