Scoici și nectarine la grătar cu salată de porumb și roșii

Scoici și nectarine la grătar cu salată de porumb și roșii
Scoici și nectarine la grătar cu salată de porumb și roșii este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de nectarine, coaja de tei, sâmburi de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Scoici de mare la grătar cu salată de porumb, Scoici La Grătar Cu Salată Mexicană De Porumb, și Scoici la grătar cu salată mexicană de porumb.

Instrucțiuni

1
Bateți sucul de lime, coaja de lime șipiment d ' Espelette într-un castron mic. Treptatse amestecă în ulei. Se condimentează cu fleur De Sel șipiper. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Chill. Aduceți la temperatura camereiînainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De TeiCoaja De Tei
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Blanch busuioc în micoală de apă sărată fiartă 30 de secunde; scurgere. Strângeți pentru a îndepărta cât mai multă apăcât mai mult posibil, apoi tăiați grosolan. Puree basiland ulei in blender pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați lacastron mic. Condimentează după gust cu fleur de sel.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Acoperiți și răciți. Reveniți la temperatura camereiînainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Pregătiți grătar (mediu-marecăldură).
2
Perie scoici și nectarine cuulei; se presara cu sare si piper. Scoici la grătarpână când sunt ușor carbonizate și fierte,aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Grill nectarinepână ușor carbonizate, aproximativ 1 1/2 minute perside.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NectarinăNectarină
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Transferați scoici și nectarine pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarinăNectarină
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Aranjați 4 scoici pe fiecare dintre cele 6 farfurii.Aruncați porumb și 2 linguri de pansamentîn castron mediu. Aruncați roșiile cu 1 lingură de pansament într-un alt castron; sezonpentru a gusta cu sare și piper. Scoicile lingură cornaround. Împrăștiați roșiile peste porumb.Aranjați pene nectarine decorativplăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NectarinăNectarină
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
TomateTomate
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Stropiți niște pansament peste scoici, apoi puneți niște piure de busuioc peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
BusuiocBusuioc
6
Presărați busuioc feliat și floare de sel peste porumb și roșii și serviți.* Un tip de sare de mare; disponibil la somesupermarket-uri și la magazinele de produse alimentare de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
BusuiocBusuioc
PorumbPorumb
1
Piment d ' Espeletteeste pulberea măcinată a unui chile mic, uscat, fierbinte, cultivat în Espelette, Franța. Itis disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și de la zingermans.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
Ardei IuteArdei Iute

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista