Scoici Umplute Florentin
Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 329 calorii. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, spanac, coji de paste jumbo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici Umplute Florentin, Coji De Paste Florentine De Pui Neumplute, și Pui Umplut Florentin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cojile de paste conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-un castron mare, combinați oul, brânza ricotta, spanacul, parmezanul, sarea, oregano și piperul.
Scurgeți cojile și clătiți-le în apă rece; umpleți cu amestec de spanac.
Așezați cojile într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Se toarnă sosul de spaghete peste scoici. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 30-40 de minute sau până se încălzește.
Serviți cu grisine, dacă doriți.