Scoici umplute cu sos Arrabbiata

Scoici umplute cu sos Arrabbiata
Scoici umplute cu sos Arrabbiata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 431 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de ulei de măsline, fulgi de piper, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Scoici umplute cu curcan și anghinare cu sos Arrabbiata, Cochilii umplute în sos simplu, și Spanac umplute cu sos alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Ungeți ușor un vas de copt de 12 x 9 x 2 inci și lăsați-l deoparte. Ungeți ușor foaia de copt și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Gătiți parțial cojile de paste într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt ușor fragede, dar totuși destul de ferme până la mușcătură, aproximativ 4 până la 6 minute. Veți continua să gătiți cojile la cuptor după ce au fost umplute. Folosind o lingură cu fante, scurgeți cojile de paste și așezați-le pe o foaie de copt unsă, întinzându-le astfel încât să nu se lipească și să se lase să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Încălziți uleiul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Se adaugă pancetta și se sotează până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
6
Adăugați fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
7
Se adaugă usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Adăugați sosul marinara. Aduceți sosul la foc mic, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Într-un castron mediu, amestecați ricotta, parmezanul, gălbenușurile de ou, busuiocul, pătrunjelul, menta, sarea și piperul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Puneți 1 1/4 căni de sos peste vasul de copt pregătit. Umpleți cojile fierte cu amestecul de brânză, aproximativ 2 linguri pe coajă. Aranjați cojile în vasul pregătit. Puneți sosul rămas peste cochilii, apoi presărați cu mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului până când umplutura este încălzită și partea superioară este maro aurie, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista