Scoici umplute cu sos Arrabbiata
Scoici umplute cu sos Arrabbiata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 431 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de ulei de măsline, fulgi de piper, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Scoici umplute cu curcan și anghinare cu sos Arrabbiata, Cochilii umplute în sos simplu, și Spanac umplute cu sos alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Ungeți ușor un vas de copt de 12 x 9 x 2 inci și lăsați-l deoparte. Ungeți ușor foaia de copt și dați deoparte.
Gătiți parțial cojile de paste într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt ușor fragede, dar totuși destul de ferme până la mușcătură, aproximativ 4 până la 6 minute. Veți continua să gătiți cojile la cuptor după ce au fost umplute. Folosind o lingură cu fante, scurgeți cojile de paste și așezați-le pe o foaie de copt unsă, întinzându-le astfel încât să nu se lipească și să se lase să se răcească.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Se adaugă pancetta și se sotează până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați fulgii de ardei roșu.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați sosul marinara. Aduceți sosul la foc mic, amestecând des.
Într-un castron mediu, amestecați ricotta, parmezanul, gălbenușurile de ou, busuiocul, pătrunjelul, menta, sarea și piperul. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți 1 1/4 căni de sos peste vasul de copt pregătit. Umpleți cojile fierte cu amestecul de brânză, aproximativ 2 linguri pe coajă. Aranjați cojile în vasul pregătit. Puneți sosul rămas peste cochilii, apoi presărați cu mozzarella.
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului până când umplutura este încălzită și partea superioară este maro aurie, aproximativ 25 până la 30 de minute.