Scoici Umplute Cu Pesto Cremos
Rețeta de scoici umplute cu Pesto cremos ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 209g de proteine, 140g de grăsime, și un total de 2985 calorii. Pentru $14.96 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Dacă aveți sos de pesto de busuioc classico și răspândiți, ceapă, brânză ricotta polly-o natural part skim și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Scoici Umplute Cu Pui Pesto Cremos, Scoici Umplute Cu Pesto, și Scoici Umplute Cu Pui Pesto.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Gatiti cojile de paste conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, Carne de vită brună cu ceapă în tigaie mare; scurgere.
Se amestecă răspândirea cremă de brânză, 2 linguri. lapte și pesto până se amestecă; se amestecă 3/4 cană în carne.
Adăugați ricotta, 1/2 cană mozzarella și parmezan; se amestecă bine.
Scurgeți cojile; chestii cu amestec de carne.
Întindeți 1 cană de sos pe fundul vasului de copt de 13x9 inci; acoperiți cu scoici și sosul rămas. Acoperă.
Se amestecă amestecul de cremă de brânză rămas și laptele; stropiți peste coji. Se acoperă cu mozzarella rămasă; coaceți, neacoperit, 5 min. sau până se topește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto