Cojile umplute cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8 și costă 1,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 491 calorii. Această rețetă este plăcută de 8009 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, usturoi, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 96%. Rețete similare includ Scoici Umplute Cu Brânză, Scoici Umplute Cu Brânză, și Super-Cheesy Umplute Scoici.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați scoici și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; scurgeți și clătiți în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Apă
3
Așezați cârnații într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se scurge și se sfărâmă. Într-un castron mare, combinați cârnații fierți, spanacul, brânza ricotta, oul, usturoiul, sucul de lămâie și parmezanul. Condimentează cu sare, piper și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză Ricotta
Suc De Lămâie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Cârnați
Spanac
Usturoi
Piper
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Umpleți cojile de paste cu amestecul de cârnați și brânză și puneți-le într-un vas de copt de 9x13 inch. Se acoperă cu sos de spaghete și brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sos De Paste
Coji De Paste
Cârnați
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când pastele sunt încălzite și brânza este topită.