Scoici marinate învelite în slănină
Scoici marinate învelite în slănină este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 79 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți scobitori, sirop de arțar, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 568 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 33 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 93%. Rețete similare sunt Bacon Învelit Scoici, Scoici Învelite În Slănină, și BBQ Bacon-învelite scoici.
Instrucțiuni
Amestecați împreună siropul de arțar, sosul de soia și muștarul Dijon într-un bol până se omogenizează.
Adăugați scoicile și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați cel puțin o oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aliniați o foaie de copt cu o foaie de folie de aluminiu.
Aranjați bucățile de slănină pe foaia de copt, astfel încât să nu se suprapună.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o parte din grăsime a ieșit din slănină; slănina ar trebui să fie încă foarte moale și flexibilă, aproximativ 8 minute.
Scoateți slănina de pe foaia de copt și tapetați cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de grăsime.
Scurgeți sau ștergeți grăsimea de pe foaia de copt.
Înfășurați fiecare bucată de scoică cu o bucată de slănină și fixați-o cu o scobitoare.
Așezați pe foaia de copt.
Presărați scoicile cu zahăr brun.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când scoicile sunt opace și slănina este crocantă, 10 până la 15 minute, întorcându-se o dată.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit.
![Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi Meyer coapte. Simt gura este clare și reținut cu mineralitate clar și puritatea de fructe. Bogat, elegant și frumos echilibrat.]()
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi Meyer coapte. Simt gura este clare și reținut cu mineralitate clar și puritatea de fructe. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
The 2014 Chardonnay, Sonoma Coast, is typical for the variety with aromas of apples, white peaches and citrus. With longer time in the glass nuanced aromas of nutmeg, slight toast and vanilla come to play along with suggestion of pineapple and ripe Meyer lemons. The mouth feel is crisp and restrained with clear minerality and purity of fruit. Rich, elegant and beautifully balanced.