Scoici la grătar cu maioneză de arpagic portocaliu
Această rețetă face 4 porții cu 350 calorii, 1g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Dacă $1.75 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile la grătar cu maioneză de arpagic portocaliu ar putea fi o mare fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, scoici de mare, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Scoici La Grătar Umplute Cu Fistic Portocaliu, Scoici la grătar cu Quinoa parfumată cu portocale, și Somon cu maioneză de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mic, se amestecă toate ingredientele maioneza portocaliu-arpagic. Capac; la frigider până la servire, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Pulverizați coșul de grătar cu sârmă articulată cu spray de gătit sau perie cu ulei vegetal.
În castron mediu, amestecați untul, buruienile de mărar, lichiorul și sarea. Se amestecă scoicile până se acoperă bine cu amestec de unt.
Așezați coșul pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 8-10 minute, rotind o data, pana cand scoicile sunt albe si opace.
Se servește cu maioneză de arpagic portocaliu.