Scoici la grătar cu maioneză de arpagic portocaliu
Această rețetă face 4 porții cu 350 calorii, 1g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Dacă $1.75 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile la grătar cu maioneză de arpagic portocaliu ar putea fi o mare fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, scoici de mare, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Scoici La Grătar Umplute Cu Fistic Portocaliu, Scoici la grătar cu Quinoa parfumată cu portocale, și Somon cu maioneză de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În castron mic, se amestecă toate ingredientele maioneza portocaliu-arpagic. Capac; la frigider până la servire, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Portocaliu
Arpagic
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Pulverizați coșul de grătar cu sârmă articulată cu spray de gătit sau perie cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
În castron mediu, amestecați untul, buruienile de mărar, lichiorul și sarea. Se amestecă scoicile până se acoperă bine cu amestec de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Lichior
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați scoici în Coș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
5
Așezați coșul pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 8-10 minute, rotind o data, pana cand scoicile sunt albe si opace.
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.