Scoici Glazurate Cu Cuscus
Scoicile glazurate cu cuscus sunt un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 186 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, suc de lămâie, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Scoici Glazurate Cu Cuscus, Scoici arse cu cuscus israelian, și Scoici cu sos picant de Curry și cuscus.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați primele 5 ingrediente (prin ardei roșu zdrobit). Clătiți scoicile sub apă rece; se usucă.
Adăugați scoici la marinată; aruncați bine pentru a acoperi.
Lăsați să stea 10-30 de minute, amestecând o dată.
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță medie la foc mare. Reduceți căldura; amestecați cuscusul, mazărea, morcovii și sarea; acoperiți și opriți focul.
Între timp, pregătiți grătar și grătar scoici peste cărbuni mediu-fierbinți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și opac în centru. Aranjați amestecul de cuscus pe 4 farfurii. Aranjați 4 scoici peste cuscus. Aduceți marinada la fierbere, amestecați și gătiți 3 minute sau până se îngroașă.
Stropiți amestecul peste scoici și cuscus; acoperiți cu coriandru, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.