Scoici de vițel umplute cu sos de ciuperci și Rosti de morcovi
Scoici de vițel umplute cu sos de ciuperci și Rosti de morcovi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 844 calorii, 26g de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți rozmarin, făină, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Scoici de vițel în sos de whisky irlandez, Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci, și Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci.
Instrucțiuni
1
Adăugați puțin ulei de măsline într-o tigaie, adăugați șalotă și usturoi, gătiți până se înmoaie ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați unt și topiți, adăugați ciuperci, gătiți și amestecați până când lichidul s-a evaporat.Între timp, într-o tigaie mică gătiți slănină tocată, până se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ierburi și slănină în amestecul de ciuperci și amestecați pentru a combina, îndepărtați de pe foc.Fierbeți puțină apă, adăugați un buton de unt și ciorbă de legume într-un ulcior de măsurare, turnați 100 ml de apă fierbinte în ulcior, amestecați până când untul s-a topit și bulionul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Mixte
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
4
Adăugați acest lichid la umplutură, amestecați pentru a combina, adăugați în cele din urmă acest amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Mixte
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Adăugați tocatul de vițel în tigaie și amestecați pentru a combina, adăugați oul și parmezanul, amestecați din nou pentru a combina.Condimentați scoicile de vițel cu sare și piper, întindeți umplutura peste vițel, lăsând doar o margine mică în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Kilograme De Mure (aproximativ
Carne Măcinată
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Rulați Scoica și înfășurați felii de prosciutto în jurul vițelului pentru a le asigura. Dacă mai ai umplutură, o gătesc separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
7
Încălziți o cantitate mică de ulei într-o tigaie adăugați rulouri pentru a rumeni ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați într-un vas rezistent la cuptor ușor uns, stropiți puțin ulei peste rulourile de vițel și coaceți la 180C timp de 30-40 de minute sau până când ați terminat. Verificați în mod regulat spre sfârșitul gătitului, deoarece nu doriți să gătiți prea mult și să-l întăriți.Sos.În timp ce carnea de porc gătește, faceți sosul, adăugați uleiul într-o tigaie împreună cu ciupercile feliate. Gatiti pana cand ciupercile sunt rumenite si moi, adaugati vin si apa, fierbeti cateva minute pentru a reduce usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se adaugă bulionul de pui și se amestecă pentru a se dizolva, se adaugă mai întâi cremă dublă groasă și se amestecă până se combină bine, se adaugă smântână ușoară, se condimentează cu piper, se adaugă în cele din urmă granule de sos și se amestecă pentru a se îngroșa, se servește peste vițel.Morcov Rosti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cremă Dublă
Cremă Ușoară
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
10
Combinați smântâna, chimenul și mărarul într-un castron mic, dați-le la frigider până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Combinați morcovul, oul, albușul de ou și făina într-un castron mare, gătiți rosties de mărimea lingurii de servire într-o tigaie unsă până se rumenesc pe ambele părți și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Se scurge pe hârtie absorbantă.Notă: spun servirea dimensiunii lingurii după cum doriți mai mare decât o lingură, acestea ar trebui să aibă un diametru mare, dar destul de plate, veți obține ideea din imagine.
13
Se servește cu smântână mixture.To
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
14
Serviți: fie aranjați rulouri mici pe o farfurie și turnați sosul sau feliați în felii subțiri dacă ați folosit scoici mai mari ca mine și turnați din nou sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
15
Așezați câteva verdeață de salată pe placa de sus cu rosties de morcov și dollop cu amestec de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe