Scoici de vițel umplute cu sos de ciuperci și Rosti de morcovi

Scoici de vițel umplute cu sos de ciuperci și Rosti de morcovi
Scoici de vițel umplute cu sos de ciuperci și Rosti de morcovi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 844 calorii, 26g de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți rozmarin, făină, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Scoici de vițel în sos de whisky irlandez, Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci, și Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Adăugați puțin ulei de măsline într-o tigaie, adăugați șalotă și usturoi, gătiți până se înmoaie ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați unt și topiți, adăugați ciuperci, gătiți și amestecați până când lichidul s-a evaporat.Între timp, într-o tigaie mică gătiți slănină tocată, până se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ierburi și slănină în amestecul de ciuperci și amestecați pentru a combina, îndepărtați de pe foc.Fierbeți puțină apă, adăugați un buton de unt și ciorbă de legume într-un ulcior de măsurare, turnați 100 ml de apă fierbinte în ulcior, amestecați până când untul s-a topit și bulionul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4
Adăugați acest lichid la umplutură, amestecați pentru a combina, adăugați în cele din urmă acest amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Adăugați tocatul de vițel în tigaie și amestecați pentru a combina, adăugați oul și parmezanul, amestecați din nou pentru a combina.Condimentați scoicile de vițel cu sare și piper, întindeți umplutura peste vițel, lăsând doar o margine mică în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ardei ArbolArdei Arbol
Carne MăcinatăCarne Măcinată
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Rulați Scoica și înfășurați felii de prosciutto în jurul vițelului pentru a le asigura. Dacă mai ai umplutură, o gătesc separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
7
Încălziți o cantitate mică de ulei într-o tigaie adăugați rulouri pentru a rumeni ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Transferați într-un vas rezistent la cuptor ușor uns, stropiți puțin ulei peste rulourile de vițel și coaceți la 180C timp de 30-40 de minute sau până când ați terminat. Verificați în mod regulat spre sfârșitul gătitului, deoarece nu doriți să gătiți prea mult și să-l întăriți.Sos.În timp ce carnea de porc gătește, faceți sosul, adăugați uleiul într-o tigaie împreună cu ciupercile feliate. Gatiti pana cand ciupercile sunt rumenite si moi, adaugati vin si apa, fierbeti cateva minute pentru a reduce usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se adaugă bulionul de pui și se amestecă pentru a se dizolva, se adaugă mai întâi cremă dublă groasă și se amestecă până se combină bine, se adaugă smântână ușoară, se condimentează cu piper, se adaugă în cele din urmă granule de sos și se amestecă pentru a se îngroșa, se servește peste vițel.Morcov Rosti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cremă DublăCremă Dublă
Cremă UșoarăCremă Ușoară
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
10
Combinați smântâna, chimenul și mărarul într-un castron mic, dați-le la frigider până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Combinați morcovul, oul, albușul de ou și făina într-un castron mare, gătiți rosties de mărimea lingurii de servire într-o tigaie unsă până se rumenesc pe ambele părți și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Se scurge pe hârtie absorbantă.Notă: spun servirea dimensiunii lingurii după cum doriți mai mare decât o lingură, acestea ar trebui să aibă un diametru mare, dar destul de plate, veți obține ideea din imagine.
13
Se servește cu smântână mixture.To
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
14
Serviți: fie aranjați rulouri mici pe o farfurie și turnați sosul sau feliați în felii subțiri dacă ați folosit scoici mai mari ca mine și turnați din nou sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
15
Așezați câteva verdeață de salată pe placa de sus cu rosties de morcov și dollop cu amestec de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi

Ingrediente

32 linguri butte topitbacon, rashers tocatbacon, rashers tocat41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteunt (extra)unt (extra)30ardei habenero3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch51 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, răzuți grosier (aproximativ 600g în greutate)morcovi, răzuți grosier (aproximativ 600g în greutate)1Oreos dublu umplutgranule instant de bouillon de puigranule instant de bouillon de pui2cp. legume (de exemplu, spanac)ceapă albă sau galbenă de dimensiuni medii, 1 tăiată în sferturi și 1 tocatăceapă albă sau galbenă de dimensiuni medii, 1 tăiată în sferturi și 1 tocată1parmezan rasmărar, tocat finmărar, tocat fin501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcremă dublă groasăcremă dublă groasă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1lingura. otet de vin rosuou, ușor bătutou, ușor bătut1ou alb, ușor bătutou alb, ușor bătut2smallsouă, ușor bătute (este posibil să aveți nevoie doar de 1, ale mele aveau o greutate mică.)ouă, ușor bătute (este posibil să aveți nevoie doar de 1, ale mele aveau o greutate mică.)2cp. legume (de exemplu, spanac)rozmarin proaspăt, tocat finrozmarin proaspăt, tocat fin4frunze proaspete de salvie, tocate finfrunze proaspete de salvie, tocate fin3cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcremă ușoarăcremă ușoară10ciuperci, felii subțiri (restul de ciuperci din 250g.)ciuperci, felii subțiri (restul de ciuperci din 250g.)250ardei habenerociuperci, 1 cană de ciuperci tocate mărunt pentru umplutură (salvați ciupercile rămase pentru sos.)ciuperci, 1 cană de ciuperci tocate mărunt pentru umplutură (salvați ciupercile rămase pentru sos.)1parmezan rasfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentefripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York2Crustă: firimituri de biscuiți grahamparmezanparmezan41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentenapi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inchnapi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inch791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină simplă, 50gfăină simplă, 50g82 linguri butte topitprosciutto (8 Dacă feliile sunt groase, 2 pe scoică, 16 Dacă sunt subțiri, 4 pe scoică. Dacă folosesc scoici mici de vițel fac 3)prosciutto (8 Dacă feliile sunt groase, 2 pe scoică, 16 Dacă sunt subțiri, 4 pe scoică. Dacă folosesc scoici mici de vițel fac 3)2ceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsmântână (lumina este bine)smântână (lumina este bine)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilamestec de umplutură de ierburi (eu folosesc salvie paxo și ceapă.)amestec de umplutură de ierburi (eu folosesc salvie paxo și ceapă.)1parmezan rasfrunze de cimbrufrunze de cimbru4mariscoici de vițel sau 12 scoici mici de vițelscoici de vițel sau 12 scoici mici de vițel130ardei habenerocarne tocată de vițelcarne tocată de vițel1cp. legume (de exemplu, spanac)Pătrunjel, tocat fin pentru ornatPătrunjel, tocat fin pentru ornat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm1001 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă caldăapă caldă3Crustă: firimituri de biscuiți grahamBisto, granule de sos instant de pui (eu folosesc marca Bisto.)Bisto, granule de sos instant de pui (eu folosesc marca Bisto.)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista