Scoici De Susan Arse
O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 2 și costă $1.16 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați piper, semințe de susan, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită, Chipsuri de susan cu scoici de mare arse, și Scoici coapte cu sos de susan și tăiței de celofan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic amestecați semințele de susan, sarea și piperul.
Îndepărtați mușchiul dur din partea fiecărei scoici, dacă este necesar, și uscați scoicile. Înmuiați părțile plate ale fiecărei scoici în amestec de susan. Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează și sotează scoici de la Bruxelles pe părțile plate până când semințele de susan sunt aurii și scoicile sunt doar gătite, aproximativ 4 minute în total.
Serviți scoici cu cuscus și pene de lămâie.