Scoici De Mare Curry
Scoici de mare curry este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 39 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, jumătate și jumătate, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Scoici De Mare Curry, și Scoici curry cu roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Uscați scoicile cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate; se acoperă ușor cu făină. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați 1 linguriță de ulei.
Puneți tigaia la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați jumătate de scoici; gatiti 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți scoicile din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați procedura cu uleiul rămas și scoicile.
Întoarceți scoicile în tigaie.
Adăugați amestecul de bulion; aduceți la fierbere. Gatiti 3 minute sau pana cand sosul este usor ingrosat.
Se presară pătrunjel și ceapă verde.