Scoici De Mare Cu Sos De Sparanghel
Scoicile de mare cu sos de sparanghel necesită aproximativ 31 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 274 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de scoici de mare, sare, bulion cald de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 150 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 94%. Rețete similare includ Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Scoici de mare cu sos de sparanghel, și Soba cu sparanghel la grătar și scoici de mare cu sos dulce Miso.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.