Scoici de busuioc cu Fettuccine de spanac
Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.32 pe portie. O porție conține 289 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă verde, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Scoici de mare și Fettuccine, Scoici de mare cu Fettuccine de roșii, și Fettuccine cu scoici arse și prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Clătiți scoicile și uscați-le cu un prosop de hârtie.
Presărați scoici cu piper.
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați jumătate de scoici; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Scoateți scoicile din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu scoicile rămase.
Combinați uleiul de măsline și următoarele 3 ingrediente; pus deoparte.
Puneți aceeași tigaie la foc mare până când este fierbinte.
Adăugați vin și ceapă verde și gătiți 1 minut.
Adăugați amestecul de ulei de măsline; gatiti 15 secunde.
Adăugați scoici și orice sucuri acumulate; gatiti 15 secunde, amestecand continuu. Puneți scoici și sucuri peste paste.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.