Scoici cu sparanghel și Pancetta
Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.28 pe portie. O porție conține 309 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți piper, unt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Scoici arse cu mazăre și Pancetta, Scoici arse cu Pancettan și varză de Bruxelles, și Scoici arse cu Pancettan peste Avocado și Wasabi.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare vârf de sparanghel în 2 bucăți lungi de 1/2 inch. (Tulpini de rezervă pentru alte utilizări.) Aruncați sparanghelul cu ulei de măsline, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-o tigaie pătrată de 8 inci.
Coaceți la 475 timp de 6 minute.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Gatiti pancetta sau slanina intr-o tigaie mare pana cand sunt crocante.
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie. Măsurați picăturile și adăugați ulei de măsline pentru a măsura 2 linguri.
Presărați ambele părți ale scoicilor cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți 2 linguri de picături și ulei în tigaie la foc mediu-mare până când este fierbinte; adăugați scoici. Gatiti scoici 5 minute, intorcand o data, pana se rumenesc pe ambele parti. (Gătiți în loturi dacă scoicile nu încap în tigaie fără să atingeți.) Puneți deoparte și păstrați cald.
Încălziți tigaia la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați suc de portocale și vermut în tigaie. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul se reduce la 1/2 cana.
Se ia de pe foc și se amestecă în unt.
Așezați 3 scoici pe fiecare farfurie de servire, formând un triunghi în centrul plăcii. Aranjați 3 sulițe de sparanghel, vârful sfârșește, împotriva scoicilor.
Stropiți cu sos și presărați pancetta rezervată, arpagic și parmezan.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.