Scoici cu salată de fenicul și Grapefruit
Scallops cu salată de fenicul și Grapefruit este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 107 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți scoici de mare, grapefruit, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Încercați Scoici cu salată de fenicul și Grapefruit, Scoicile Arse Cu Fenicul Ras, Castravete Și Grapefruit, și Scoici cu pastă roșie de Chile și salată de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Peste un castron, coaja și secțiunea grapefruit pentru a măsura 1 1/2 cupe secțiuni; stoarce membrane pentru a extrage 1/2 cana de suc. Puneți sucul deoparte.
Combinați secțiunile de grapefruit, fenicul și pătrunjelul într-un castron mediu.
Adăugați 2 lingurițe de ulei și 1/4 linguriță de sare kosher; aruncați ușor pentru a combina.
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați scoici cu 1/4 linguriță sare kosher și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat.
Adăugați scoici în tigaie; gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți scoicile din tigaie; păstrați cald.
Adăugați suc rezervat de 1/2 cană în tigaie; gătiți până se reduce la 1/4 cană (aproximativ 2 minute).
Așezați 1 cană amestec de fenicul pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Împărțiți scoicile uniform între plăci; top fiecare portie cu 1 lingura de suc redus.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit.
![Palatul este intens, rotund și moale, cu arome de pepene galben și fructe tropicale.]()
Palatul este intens, rotund și moale, cu arome de pepene galben și fructe tropicale.
The palate is intense, round and soft, with aromas of melon and tropical fruit.