Scoici cu piure de mazăre parfumat Thailandez
Scoici cu piure de mazăre parfumat Thailandez este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 185 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, creme fraiche, pastă de curry thailandeză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare includ Scoici la grătar cu Quinoa parfumată cu portocale, Parfait de Dulce de Leche, piure de Mango și cremă parfumată de migdale, și Scoicile arse cu conopida pur Approgram.
Instrucțiuni
Gatiti mazarea in apa clocotita, usor sarata pana se inmoaie, apoi scurgeti si varfati intr-un blender, adaugand 1 lingura pasta de curry si creme fraiche sau smantana. Condimentează după gust cu sare și poate adaugă mai multă pastă de curry, în funcție de cât de puternică este.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie până se spumează, apoi prăjiți scoicile timp de 2 minute pe o parte. Dacă utilizați scoici mari, atunci uneori este mai ușor să le tăiați în jumătate.
Când sunt gătite, tocmai și-au pierdut aspectul crud la mijloc și vor fi delicioase, în timp ce aurii și aproape caramelizate la exterior.
Ridicați scoicile pe două farfurii încălzite și apoi deglazați tigaia fierbinte strecurând sucul de lămâie. Se amestecă pentru a se amesteca bine și se ridică fiecare rest de aromă, apoi se toarnă peste scoici pe fiecare farfurie.
Puneți piureul de mazăre alături de scoici și presărați coriandru tocat sau busuioc thailandez.
Serviți cu o altă pană de var dacă aveți chef.