Scoici cu busuioc peste paste

Scallops de busuioc Pan-ars peste Pastan este un pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 505 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 565 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scoici, suc de lămâie, unt bătut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Scoici U-10 arse cu gem de slănină și busuioc, Scoici arse cu ulei de măsline busuioc Pistou cu Microgreen, și Scoici arse cu busuioc, hamsie și budincă de porumb dulce.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Gatiti pastele in apa clocotita timp de 8 pana la 10 minute, sau pana cand sunt al dente.
Scurgeți, clătiți și transferați într-un castron mare de servire.
Între timp, așezați scoici într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați împreună 1/4 cană ulei de măsline, suc de lămâie, 1 linguriță usturoi, 1/2 linguriță sare și piperul negru.
Se toarnă amestecul peste scoici. Aranjați scoici într-un singur strat într-un vas sau farfurie mare de copt.
Presărați 1 lingură de busuioc uscat peste scoici, astfel încât doar o parte să fie puțin acoperită cu busuioc.
Încălziți o tigaie mare peste mediu-mare și topiți o lingură de unt în tigaie.
Așezați 12 scoici cu busuioc în jos și gătiți timp de aproximativ 3 până la 4 minute până se rumenesc. Întoarceți scoicile și gătiți cealaltă parte. Gatiti restul de 12 scoici in acelasi mod.
Într-o cratiță mică, topiți untul rămas cu 1/2 cană de ulei de măsline, 1 lingură de busuioc, 1/2 linguriță de usturoi și 1/2 linguriță de sare.
Aruncați pastele cu unt și amestec de ulei de măsline. Împărțiți pastele pe farfurii și acoperiți cu scoici.