Scoici coapte cu slănină și spanac

Scoici coapte cu slănină și spanac
Scallops Pan-ars cu Bacon și spanac este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 155 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, scoici de mare jumbo, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ Scoici coapte cu spanac și slănină, Scoici arse peste salată de slănină și spanac cu vinetă de cidru, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-o tigaie mare din fonta la foc mediu-mare pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie; se toacă grosier slănina și se lasă deoparte. Creșteți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Uscați scoicile cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Presărați scoici uniform cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
PiperPiper
SareSare
5
Adăugați scoici la picături în tigaie; gătiți 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați pe o farfurie; păstrați cald. Reduceți căldura la mediu-mare.
7
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 3 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați jumătate de spanac; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
9
Adăugați jumătatea rămasă de spanac; gatiti 2 minute sau doar pana se ofileste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
10
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/8 linguriță sare și restul de 1/8 linguriță piper. Împărțiți amestecul de spanac în 4 farfurii; acoperiți fiecare porție uniform cu slănină tocată și 3 scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SpanacSpanac
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SareSare
11
Serviți imediat cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista