Scoici coapte cu slănină și spanac
Scallops Pan-ars cu Bacon și spanac este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 155 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, scoici de mare jumbo, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ Scoici coapte cu spanac și slănină, Scoici arse peste salată de slănină și spanac cu vinetă de cidru, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare din fonta la foc mediu-mare pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie; se toacă grosier slănina și se lasă deoparte. Creșteți căldura la mare.
Uscați scoicile cu prosoape de hârtie.
Presărați scoici uniform cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Adăugați scoici la picături în tigaie; gătiți 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Transferați pe o farfurie; păstrați cald. Reduceți căldura la mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 3 minute, amestecând frecvent.
Adăugați jumătate de spanac; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Adăugați jumătatea rămasă de spanac; gatiti 2 minute sau doar pana se ofileste, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/8 linguriță sare și restul de 1/8 linguriță piper. Împărțiți amestecul de spanac în 4 farfurii; acoperiți fiecare porție uniform cu slănină tocată și 3 scoici.
Serviți imediat cu pene de lămâie, dacă doriți.